Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Paznokcie u nóg...:(
Forum | Uroda | Paznokcie
Autor Paznokcie u nóg...:(
Iga13
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2008
Moje paznokcie u nóg strasznie się rozdwajają i są miękkie. Ale ten na dużym palcu jest normalny. A na pod paznokciami na drugich palcach robią się strupki. Myślałam że to grzybica, i poszłam do dermatologa, ale okazało się że to nie jest to...Czy jest jakiś sposób, aby paznokcie były normalne i nie tworzyły się pod nimi strupki?
8851291 www.mytruesmile.blog.onet.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Paznokcie u nóg...:(
N4ti
Użytkownik

Dodane dnia 27 01 2008
CO do tego ze sa miekkie to sproboj lykac suplementy np. belissa. Dziala po kilku dniach ale na pozadny efekt trzeba rac regularnie przez conajmniej 3 miesciace.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Karolla
Użytkownik

Dodane dnia 28 04 2009
hmm może sproboj wymoczyc je w lekko ciepłej oliwie ? a co do stróbków..?? jesli są strupki to musza byc i rany wczesniej.. nie wiesz co te rany moga tworzyć?? może lekko wrastający paznokiec w palce?
6083530 Wyślij Prywatną Wiadomość
Grumpy
Użytkownik

Dodane dnia 24 06 2009
Polecam odżywki jest tego tyle na rynku że na pewno wybierzesz coś dla siebie poza tym co to za lekarz co nie powiedział co to jest ...

tipsy i paznokcie
lululu7
Użytkownik

Dodane dnia 05 05 2010
Myślę że zanim zaczniesz cokolwiek sama stosować umów się na wizytę do manicurzystki. Ona ci powie czy odżywka pomoże czy należało by zgłosić się do dermatologa.
kika75
Użytkownik

Dodane dnia 30 08 2010
na taki problem bardzo dobre sa kapsułki żelowe migliorin zmacniaja paznokcie i włosy
Nina0007
Użytkownik

Dodane dnia 01 09 2011
W takiej sytuacji może warto udać się do podologa? On profesjonalnie zajmie się Twoimi stopami, a skoro pojawiają się strupki, to może masz stan zapalny? Ja bym nie ryzykowała. Może znajdziesz taki gabinet u siebie w mieście: http://www.dbajosiebie.info.pl/gabinety-podologiczne

http://www.dbajosiebie.info.pl/
Tu_pak
Użytkownik

Dodane dnia 25 11 2011
moje sa twarde i strasznie skórki anchodza na nie szczegolnie na najmniejszy smiley i ciezko z tym walczyc :/ jak zdrapuje to niemalze z paznokciem :/
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane