| Autor |
cellulit |
anetka85 Użytkownik
|
|
Ok,aby walczyć z cellulitem należy regularnie ćwiczyć, pamiętać o diecie, wodzie i masażach ale czy ktoś może mi polecić dobre kosmetyki? Słyszałam,ze można kupić w aptece preparat, który rozcieńcza sie z wodą i pije cały dzień - czy ktoś coś słyszał na ten temat?
 |
|
| Autor |
RE: cellulit |
spinoza Użytkownik
|
|
cos na ten temat slyszalam, ale nie stosowalam wiec sie nie wypowiadam pomagaja masaze, nawet takie polegajace na uciskaniu i wygniataniu miejsc gdzie jest cellulit, bo to jakos tam poprawia krazenie. no i podobno cytrusy sa zbawienne, tak gdzies czytalam |
|
| Autor |
anetka85 Użytkownik
|
|
tak, tez o tym czytalam...masaze, zimne prysznice, dieta, sport, zdrowe odzywianie....... szkoda,ze nie ma leku/kosmetyku "CUD"......  |
|
| Autor |
Klaudusia-13 Użytkownik
|
|
Oj szkoda, szkoda 
Jak ćwiczenia pomogą to was ozłocę  |
|
| Autor |
marysia9931 Użytkownik
|
|
cud istnieje!! nazywa sie inneov, są to saszetki które rozpuszcza się w wodzie. Dość drogi bo aż 100zł ale efekty widać już po dwóch tygodniach, a połączony razem z masażem bądź rowerkiem...popostu rewelacja
-----
http://www.spawpolsce.pl
http://www.spainpoland.com |
|
| Autor |
Domcia19 Użytkownik
|
|
|
Joanna, Naturia, Peeling antycellulitowy. Polecam fantastyczne peelingi Joanny. Używałam kawę i z imbirem są wyśmienite. Pięknie pachną, są niedrogie, bardzo dobrze złuszczają naskórek i doskonale odświeżają. Skóra jest jędrna i elastyczna po zastosowaniu niewielkiej ilości peelingu. Używam je od paru tygodni i już wiem, że będą to produkty numer 1 w mojej łazience. |
|
| Autor |
Kruszyna Użytkownik
|
|
Masaze sa chyba najlepsza metoda, a dodatkowo powinno zazywac sie duzo ruchy. Z kosmetykow polecilabym eveline - niezla seria i calkiem niedroga  |
|
| Autor |
younglady Użytkownik
|
|
Żeby wygrać walkę z cellulitem to trzeba bardzo dużej systematyczności i dyscypliny, bo jak tylko sobie odpuścimy to nasz wysiłek idzie na darmo. Trzeba przede wszystkim dużo się ruszać, biegać, pływać, jeździć na rowerze itp i dot ego zadbać o odpowiednią, zdrową dietę i pić duzo wody, a ograniczyć picie napojów gazowanych. Do tego oczywiście powinno się smarować ciało balsamami antycellulitowymi bo przy nakładaniu takich smarujemy i masujemy ciało co jest ważne. Z kosmetyków to bardzo dobre jest błoto z morza martwego, które jest nieocenione w walce z pomarańczową skórką i wspomaga proces odchudzania.
Wystarczy wziąć prysznic lub kąpiel, a potem na lekko wilgotne ciało z otwartymi porami skóry nakładamy cienką warstwę błota na około 20 minut. W tym czasie następuje: rozbicie złogów tkanki tłuszczowej, wymiana jonowa- usuwane są toksyny i zanieczyszczenia, a skóra chłonie minerały i pierwiastki śladowe zawarte w błocie. Po spłukaniu skóra jest zaróżowiona, gdyż poprawia się krążenie krwi , a z powierzchni skóry usuwane są martwe komórki . Takie błotko kupicie np tu: http://www.mydlarnia.info.pl/czarne-bloto--z-morza-martwego-1-kg-cat-185-id-657.aspx
|
|
|