Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Prosze o Pomoc.
Forum | Uroda | Pielęgnacja twarzy
Autor Prosze o Pomoc.
loyal1993
Użytkownik

Dodane dnia 18 07 2010
Witam .
Tak na poczatek.
Nazywam sie Fabian , mam 17 lat mieszkam w Holandii .
Z tradzikiem wytrzymuje juz okolo 3 lat . z tym ze jeszcze rok temu nie byly to zadne silne wysypki , zazwyczaj tylko na czole czy brodzie . Zawsze bylem smialy , i nie krepowalem sie tego az do czasu gdy rok temu pryszcze zaczely wyskakiwac mi na policzkach , bylem tutaj u lekarza rodzinnego wypisal mi jakies leki , ale tylko podraznilem twarz , potem jakos probowalem nie myslec o tym , ale zaczely zostawac mi bardzo widoczne blizny (plamy) na policzkach , wszedzie je mam , teraz coraz bardziej wstydze sie swojej twarzy , chodze taki skrepowany , dodam ze nie wyleczylem jeszcze tradziku bo dalej mi wyskakuja te syfy , jednak te blizny na policzkach to jest okropne ! Mialem bardzo ladna cere , a tu nagle tak mi te pryszcze zniszczyly ze nie moge w to uwierzyc ....
Za 2 tyg jade do Polski , myslalem o usuwaniu blizn laserowo , moglbym wydac do 1000zl , pieniadze tak za bardzo nie sa istotne bo bardzo mi zalezy na tym aby te blizny z polikow usunac czy tez wyleczyc . Prosilbym o jakies rady , nie mam pojecia dlaczego te blizny mi zostaja smiley I czy dam rade to wyleczyc ? Psychicznie sie z tym mecze... Nie mam juz sily czasami , mam dosyc wszystkiego ...

Loyal.
1930746 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Prosze o Pomoc.
loyal1993
Użytkownik

Dodane dnia 19 07 2010
... yyy nawet nikt nie pomoze : /

Loyal.
1930746 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Prosze o Pomoc.
FocusLightm
Użytkownik

Dodane dnia 16 08 2010
Hejkasmiley Jestem w Twoim wieku i również miałam taki okres w swoim życiu gdzie myślałam ze juz nic mi na trądzik nie pomoże...
Lekarz zaproponował mi żebym zaczęła stosować produkty naturalnego pochodzenia takie jak aloes, który ma szerokie właściwości lecznicze. Poszukałam w internecie i znalazłam sklep internetowy, dzięki któremu moje życie zupełnie się odmieniło. Teraz moja cera jest piękna i gładka jak pupcia niemowlęciasmiley
Wysyłam Ci linka, sam sie przekonajsmiley
http://www.aloeverafresca.pl/
Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane